Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Alexandra Cojocaru Asociația Raw Nature Experience

38.5% Complete
385 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare dragilor,

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie si anume *Marcarea traseelor 8 si 9 din M-tii Sureanu*.

Acest proiect este dedicat celor care ar dorii să schimbe atmosfera cluburilor cu aerul curat, imobilitatea fotoliului cu urcuşul spre vârfuri si stressul civilizaţiei cu tihna serilor lângă focul  de tabara. Pentru siguranţa lor Asociatia Row Nature Experience doreste refacerea potecilor de munte astfel incât, în final, principalele puncte de interes turistic să poată fi atinse pe trasee marcate  iar creasta Muntiilor Sureanu să poată fi parcursă cu usurinta chiar si de catre cei fara experienta. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză. Donează pentru că fiecare leu înseamnă sănătate pentru mii de tineri ce vor călca pe aceste cărări în confort şi sigurantă! 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Iubim natura dar mai ales munții și pădurile României. Ne simțim responsabili să împărtășim acest dar cu voi, oamenii de bine de pretutindeni.

Știm că a face ceva este invariabil mai bine decât a nu face nimic, motiv pentru care credem cu tărie că fiecare pas, fiecare idee, inițiativă sau sprijin are valoare și potențialul de a face lumea un loc mai bun.

Redescoperim frumusețea ascunsă din inima Munților Șureanu

Dăruiți-vă ziua de nume sau de naștere în sprijinul proiectelor noastrePrin intermediul galantom.ro puteți îndruma prietenii care vor să vă cumpere un cadou de ziua de nume sau de naștere să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care simțiți că rezonați. Principiul este simplu "Dar din dar se face Rai". Cum funcționează? Intrați pe http://galantom.r

 

6 Donații

01 Oct 2019
Donatia premiului meu obtinut la concursul de alergare cugiRace. Un cadou de la mine pentru mine..
25 Sep 2019
Dumnezeu să vă călăuzească!
04 Sep 2019
La mulți ani Zambarici.
03 Sep 2019

1. Tusi

75 RON
Felicitari pentru initiativa!
03 Sep 2019

Anonymous

30 RON
02 Sep 2019
Alexandra Cojocaru : Asociația Raw Nature Experience
Cel mai frumos cadou de ziua mea